Az MTA Miskolci Területi Bizottsága (MTA MAB), és az észak-magyarországi kereskedelmi és iparkamarák közösen (a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Nógrád Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara) Észak-magyarországi Innovációs Díj pályázatot hirdetnek az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára.

Az Észak-Magyarországi Innovációs Díj célja a nemzetgazdasági szinten vagy Észak-Magyarországon kiemelkedő eredménnyel járó

– termékfejlesztést,

– technológiafejlesztést,

– informatikai rendszerfejlesztést,

– szolgáltatásfejlesztést

célzó tevékenység, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése. Pályázni lehet az elmúlt három évben végrehajtott sikeres innováció leírásának benyújtásával, képi, mozgóképi, illetve egyéb vizuális ismertetéssel kiegészített anyag beadásával. A pályázat benyújtását és befogadását nem befolyásolja, hogy a fejlesztés saját forrásból vagy állami finanszírozásban valósult meg.

 

Az Észak-Magyarországi Innovációs Díj

Az Észak-Magyarországi Innovációs Díjak vármegyénkként (Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei díjazott, Heves vármegyei díjazott és Nógrád vármegyei díjazott) kerülnek átadásra. Az Észak-Magyarországi Innovációs díj egy szakmai és erkölcsi elismerés, plakett és oklevél formájában. A díjjal pénzjutalom nem jár.

Lehetséges pályázók köre

Pályázni lehet az adott vármegyében bejegyzett székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikro- kis-közép vállalkozások, nagyvállalatok, valamint egyéni vállalkozóknak.

 

A pályázatok benyújtásának határideje

Beadási határidő: 2024. február 9.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumok (pályázati felhívás, pályázati adatlap és nyilatkozat) a cikkünk végén letölthető.

Becskei Márk

Munkahely: Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Beosztás: Tanácsadó és Projektiroda irodavezető

Cím: 3300 Eger, Faiskola u. 15.

Telefonszám: +36 36 429 612 -121-es mellék // +36 20 517-9290

E-mail cím: mark.becskei@hkik.hu