Garancia, Bizalom, Tisztesség, Megbízhatóság, Pozitív megítélés. Ezek a Korrekt Partner Védjeggyel rendelkező vállalkozások főbb ismérvei. Jelenleg 136 vállalkozás rendelkezik védjeggyel. Január 17-én újabb 3 vállalkozás bővül sor. Az elismeréseket Szántó Lászlót a HKIK Etikai Bizottságának elnöke és Dr. Bánhidy Péter HKIK elnök adta át.

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2011-ben hozta létre a Korrekt Partner Védjegyét a tisztességes kereskedői és szolgáltató magatartás elismeréseként, melyre 2018-tól már ipari cégek is pályázhatnak.
Nagyon fontos kihangsúlyozni a védjegy egy önértékelésen alapuló, de egy köztestület által ellenőrzött tanúsítási rendszer. A vállalkozások saját részre kezdeményezhetik, ingyenesen igényelhetik vagy ajánlhatják partnereiket. A védjegy odaítéléséről a HKIK Etikai Bizottsága dönt.

Azon vállalkozások, akik megfelelnek a felállított szempontrendszernek, díjmentesen csatlakozhatnak a Védjegyesek köréhez.

A részleteket megtalálhatják: IDE KATTINTVA

Korrekt Partner védjegyet vehetett át a Papa Thomas Kft. ügyvezetője Rávész Tamás

A 2010-ben alakult Papa Thomas Kft. szolgáltatásaival a szépségipar területére szakosodott. Egri és Gyöngyösi üzleteikben fodrászok, kozmetikusok, körmösök kiszolgálása a fő tevékenységünk. 2014-től felnőttoktatással, 2017-től iskolarendszerű duális képzéssel is foglalkoznak. A gyöngyösi, és az egri oktató helyiségükben megújult szép környezetben várják a tanulni vágyó fodrász és a felnőttképzésben tanuló manikűrös és köröm dizájner képzés iránt érdeklődőket. Segítségükkel több száz, ma már a szépségipar területén dolgozó tanuló találta meg helyét a munka világában.

Korrekt Partner védjegyet vehetett át Nesilla Kreatív Kft. ügyezetője Nyeste Ágnes

A cég ügyvezetője Nyeste Ágnes 15 éve, 2009-től foglalkozik környezetvédelmi termékdíjadó bevallások elkészítésével. 2012-től népegészségügyi termékadó, majd 2023. júliusától a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer adatszolgáltatásainak megismerésével bővítette tudását. A folyamatosan változó jogi környezet miatt saját szakmai tudását szinte napi szinten fejleszti, majd a megszerzett ismeretanyagot előadásain keresztül adja át több száz vállalkozásnak, ezzel segítve munkájukat.

Korrekt Partner védjegyet vehetett át Stefán-Tengely Anikó Lilla női-férfi fodrászmester, trichológus

Női-férfi fodrászmester, trichológus. Egerben a Barkóczy úton található exkluzív fodrászüzletében modern eszközparkkal és széles termékpalettával szolgálja ki a hozzá érkező vendégeit, akik fodrász, illetve hajgyógyász szolgáltatást vehetnek nála igénybe. A sok éves munkaviszony és tapasztalat mellett fontosnak tartja a szakma fejlődésének figyelemmel tartását, ezért folyamatosan képzi magát, ennek köszönhetően tudása nagyon sokrétű.