Dátum: 2024. február 6. 9:00- 15:00

Helyszín: Édenkert Csárda és Fogadó – 3031 Zagyvaszántó, Jókai út 14/A (21-es főút, 11-es kilométer szelvény)

A 21. században az információtechnológia robbanásszerű fejlődése alapjaiban rajzolta át a társadalmi, gazdasági, üzleti folyamatokat, a kommunikáció és információáramlás kereteit az egyén és közösségek szintjén, a magánéletben és vállalati kultúrában egyaránt. A digitalizáció, az adatalapú döntéshozatal az üzleti hatékonyság és eredményesség meghatározó tényezője. A világjárvány a digitalizáció pánikszerű fokozódását eredményezte a kommunikáció, kapcsolattartás, együttműködés, oktatás, kereskedelem, üzleti folyamatok vonatkozásában és addig érintetlen területeken és generációkon átívelően egyaránt. A mesterséges intelligencia fogalma és alkalmazásai, a tudomány területéről szabadon engedve, néhány nap alatt széles körben, és mindennapi folyamatokban váltak elérhetővé és természetessé. Hogyan befolyásolja mind ez az üzleti folyamatokat, a munkaerő piaci viselkedéseket és elvárásokat? Milyen kihívásokat diktál és lehetőségeket teremt a munkáltatók számára? Hol van ebben a HR szerepe, és hogyan tud ehhez felnőni, ennek megfelelni? Lehet-e humán ami digitális, emberi ami mesterséges?

• A workshop időpontja: 2024. február 6. 9:00- 15:00
• Helyszín: Édenkert Csárda és Fogadó – 3031 Zagyvaszántó, Jókai út 14/A (21-es főút, 11-es kilométer szelvény)

GPS koordináták: 47.767498 Észak, 19.663724 Kelet

Regisztráció: IDE KATTINTVA

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a múlt év végén nagy sikerrel indította újra a a korábbi években jól működő HR klubját, hogy platformot teremtsen a vármegye humánerőforrás gazdálkodás területén dolgozó szakembereinek és nem utolsó sorban cégvezetőinek. A klub szándéka, hogy előadások, workshopok, tréningek keretében az együtt gondolkodás révén segítse a vállalatok HR szakembereinek munkáját a munkaerő megtartás, motiváció, toborzás területén, globális folyamatokra kitekintéssel támogassa a vállalkozásokat jövőálló HR építésében és működtetésében.

A képzés során a résztvevők gyakorlati úton, a tapasztalati tanulás és tréneri facilitálás, rendszerbe foglalás keretében, az alábbi témákat tekintik át:

• HR Transzformációja – Költségcsökkentés helyett értékteremtés
• HR Trendek, kihívások, „buzzword”-ök
• HR Digitalizáció a munkavállalói életciklus fázisaiban és az adminisztrációban
• Covid-hatás, Chatbot, Mesterséges intelligencia (MI)
• Játékosítás (Gamification)
• Adatvezérelt HR, mérések
• LinkedIn, mint a világ legnagyobb HR adatbázisa
• Globális munkaerőpiaci kutatások, esettanulmányok, gyakorlatok

A programot ajánljuk felsővezetőknek, HR szakembereknek, a duális képzésben részt vevő szakoktatóknak és kisvállalkozásoknak is.

Aki a tréninget tartja: Nagy Mária

– szervezetfejlesztő, vállalati és vezetői coach, okleveles közgazda, egyetemi oktató
Stratégiai szintű szervezetfejlesztői, vezetői, menedzseri feladatok támogatása, melyet különböző ágazatokban – államigazgatás, informatika, egészségügy, kereskedelem, vendéglátás és nagykonyhai étkeztetés, média – megszerzett másfél évtizedes felsővezetői tapasztalat alapoz meg. Irányított 5 – 300 fős szervezeti egységek, 300 – 28.000 fős szervezetekben. Párhuzamosan 20 év készségfejlesztői tapasztalat, 1.000 tréningnap, 1.000 coaching óra, 5 év egyetemi oktatói tevékenység. Komplex gazdasági – humán – információ – és kommunikáció technológiai tudás és tapasztalat különbözteti meg a szakmában.
• komplex szervezetfejlesztés diagnózistól a stratégia alkotásig, operatív akciókig, szervezeti-, team- és személyes készségek fejlesztése egyéni és csoportos formában;
• felsővezetők, különböző szintű vezetői teamek, vezetővé válás, új vezetők támogatása, 1:1 coaching, teamcoaching, tréning, előadás módszertani- és prezentációs technika tréningek keretei között.;
• meetingvezetés, facilitálás;
• online módszertanok;
• soft skill fejlesztési programok

A részvétel Heves vármegyei vállalkozások részére díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: IDE KETTINTVA

Nagy Kata

Munkahely: Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Beosztás: titkárságvezető

Cím: 3300 Eger, Faiskola u. 15.

Telefonszám: + 36 36 429 612 -101-es mellék // +36 30 456-2181

E-mail cím: kata.nagy@hkik.hu