Mély fájdalommal és szomorúsággal búcsúzunk szeretett kollégánktól és barátunktól, Bánfi Sándortól, aki váratlanul elhunyt.

Sándor közel 30 éve dolgozott kamaránknál és munkássága alatt kiváló szakmai teljesítményével, elkötelezettségével mindannyiunk számára egy meghatározó, nélkülözhetetlen kolléga volt.
Gazdasági igazgatóként rendkívüli tehetséggel és precizitással irányította a HKIK gazdasági ügyeit, emellett ellátta a Heves Megyei Kézműves Nonprofit Kft. vezetését.

Munkássága alatt a kamara számos pénzügyi sikert ért el és mindig biztos kézzel menedzselte a gazdasági területet a kihívásokkal teli időszakokban is.
Szakértelme és stratégiai látásmódja nélkülözhetetlen volt fejlődésünk és növekedésünk szempontjából. Igazgatása alatt kamaránk pénzügyi stabilitása és növekedése folyamatosan erősödött.
Kiemelkedő képességei közé tartozott a komplex pénzügyi elemzések készítése, a költséghatékonysági intézkedések bevezetése és a hosszú távú pénzügyi tervezés.

Koncepcionális gondolkodása és precizitása révén számos sikeres projektet vitt véghez, melyek hozzájárultak a kamara szolgáltatási színvonalának emeléséhez.
Vezetői stílusa mindig a professzionalizmusra és az eredményorientált szemléletre épült.

Olyan pénzügyi rendszereket és folyamatokat hagyott hátra, amelyek hosszú távon is biztosítják stabilitásunkat.

Sándor mindig készen állt segítséget nyújtani, tanácsot adni és támogatta kollégáit a szakmai kihívásokban.
Hirtelen távozása nagy űrt hagy maga után, nagyon fog hiányozni az egész munkaszervezetnek, hisz mindenki számára elérhető és megbízható támasz volt.
Öröksége mély nyomot hagy kamaránk életében és mindannyiunk szívében.

Köszönjük mindazt, amit a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamaráért tett.
Emlékét mindig tisztelettel és szeretettel fogjuk őrizni.

Búcsúzunk Tőle, de szelleme tovább él bennünk és azokban az értékekben, melyeket ő képviselt.

Ezúton is részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki családjának és szeretteinek. Osztozunk fájdalmukban és gyászukban.
Emlékét megőrizzük és mindent megteszünk, hogy folytassuk a munkát, amelyet ő elkezdett, az ő szellemében és elhivatottságával.

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara saját halottjának tekinti.

A búcsúztatására 2024.06.05.-én, szerdán délután 14:30-kor kerül sor az egri Rozália temetőben.
Az urnás szertartásra kérjük, hogy csak egy szál virággal érkezzenek a gyászolók.

Nyugodjon Békében!