A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara „Szövetségben a vállalkozásokkal” program részeként a 2024. évtől újra indította a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Vendéglátó Mesterek Klubja tevékenységét.

A klub tagjai elhatározták, hogy legyen Heves vármegyében az éttermek étlapján egy jellegzetes Heves vármegyei étel, ételsor. 2025. február 24-én, a sarudi Sulyom Tájétteremben megrendezett szakmai workshopon a részt vevő vendéglátó mesterek körvonalazták, majd részletesen kidolgozták a Heves Vármegye Étele koncepciót, és ötletpályázati felhívást írtak ki a „Heves vármegye étele” elnevezésű projekt néhány marketing elemének kidolgozására.

A pályázatra 8 pályázati anyag érkezett be.

A beérkezett pályázatok elbírálása, a további marketing elemek és ütemterv kidolgozása szakmai workshop keretében történik. A workshopon a HKIK vendéglátó mesterek klubja tagjai, meghívott szakértők és vendégek vesznek részt.

A szakmai workshop időpontja, helyszíne: 2025.április 23. szerda 14.00-18.00 Sarud, Sulyom Tájétterem

A szakmai kiválasztás után hamarosan a nagyközönség is megismerheti a terveket, kiírást, és a tervek szerint az idegenforgalmi szezonban már meg is kóstolhatjuk a vármegye ízeit!