2024. január 8 – január 23. között kerülnek lebonyolításra a 2023/2024 évi szakmai tanulmányi versenyek, az SZKTV és OSZTV versenyek területi előválogatói, az írásbeli fordulók. 66 szakképesítésben/szakmában van lehetőségük nevezni a diákoknak az országos megmérettetés első megyei fordulójára, melyek idén már többségében online rendszerben zajlanak.

Kérjük, hogy az online verseny felületére jelentkezzenek be a versenyzők!  Ellenőrizzék sikeres volt-e a regisztráció, próbálják ki a teszt feladatot, hogy ismerkedjenek a felülettel!

Szeretnénk felhívni a vállalkozások, gyakorlati képzőhelyek figyelmét, kísérjék figyelemmel, hogy tanulójuk jelentkezik-e a versenyre, és segítsék felkészülését.

A verseny hivatalos Versenyfelhívása a Versenyszabályzattal együtt a www.szakmasztar.hu honlapon is elérhető.

Az írásbeli és online formában lebonyolított versenyek minden nap egységesen 10:00 órakor kezdődnek. Kérjük a versenyzőket, hogy legkésőbb 9:15-ig érkezzenek meg a helyszínre az előzetes regisztráció, ültetés, online belépés elvégzéséhez. Szükséges dokumentumokat hozzák magukkal: személyi igazolvány, lakcímkártya, diákigazolvány. Alapvető felszerelés: kék toll, számológép (mobiltelefon erre a célra nem használható).

A további információért a HKIK-ban a verseny szervezéséért felelős kollégához fordulhatnak:

Patvaros Krisztina

Munkahely: Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Beosztás: Gyakorlati oktatói referens, Pályaorientációs adminisztrátor

Cím: 3300 Eger, Faiskola u. 15.

Telefonszám: + 36 36 429 612 -115-ös mellék // +36 20 402 4289

E-mail cím: krisztina.patvaros@hkik.hu