A XVI. Szakma Sztár Fesztivál kereteiben megvalósult szakmai versenyek dobogós helyezettjeinek és felkészítő oktatóinak köszöntésére 2023. június 20-án került sor a Parlamentben.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara XVI. alkalommal szervezte meg az országos szakmai versenyeket, melynek döntői 2023. április 24-25. között kerültek megrendezésre Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az esemény tavalyi évhez hasonlóan a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével, 21 agrár szakma bemutatójával együtt valósul meg.

Már hagyomány, hogy a versenyen dobogós helyezést elért fiatalokat a Parlamentben ünnepélyes keretek közt is köszöntik.Vármegyénkből 6 diák és felkészítője kapott meghívást az eseményre. Idén Kövér László házelnök úr, Parragh László elnök úr méltató szavait követően az emléklapok átadása következett. Az eredményekhez dr. Hankó Balázs államtitkár úr is gratulált.

Az eseményről készült fotók az alábbi linken elérhetők és onnan letölthetők. A felvételeket az MKIK bocsájtotta rendelkezésünkre:
https://www.flickr.com/photos/mkik/albums/72177720309265593

A verenyzőknek és felkészítőiknek ezúton is elismerésünket fejezzük ki.