Események betöltése

« Összes Események

MACH-TECH, IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY – Kiállításlátogatási program

05.07.

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a „Szövetségben a vállalkozásokkal” program részeként szakmai kiállításlátogatást szervez vállalkozások részére. 2024. május 7-10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás Budapesten. A Hungexpo májusi ipari rendezvénye Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója, mely az ipari szegmens valamennyi hazai és nemzetközi gyártója, forgalmazója, beszállítója és szolgáltatója számára egyedülálló fórum a bemutatkozásra. A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a legfrissebb fejlesztések állnak a szakkiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában.

A látogatók első kézből kaphatnak információt a különböző iparágak újdonságairól, energia- és költséghatékony megoldásokról és nagydíjas termékekről. Egy helyen, egy időben tekinthetik meg a gyártók, forgalmazók, szolgáltatók termékeit, részletes tájékoztatást kérhetnek az ajánlatokról, terméktől függően megnézhetik azt működés közben, és a kapott információk alapján dönthetnek legújabb beruházásaikról, új üzleti kapcsolatok kialakításáról vagy megerősíthetik a már meglévő partnerséget. https://iparnapjai.hu/

A HKIK kiállításlátogatási programot szervez 2024. május 7-én Heves vármegyei vállalkozások részére különjárati autóbuszokkal, ahol a fel- és leszállási lehetőség Heves vármegye valamennyi járásában biztosított.

1. buszjárat fel- és leszállóhelyek: Pétervására, Bélapátfalva, Eger
2. buszjárat fel- és leszállóhelyek: Poroszló, Füzesabony, Heves, Gyöngyös, Hatvan

Programterv – 2024. május 7. kedd (szakmai nap, nyitónap)

7:00 Indulás különjárati autóbuszokkal (párhuzamosan Heves vármegye járásaiból
9:45 Érkezés a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központhoz
10:00 – 15:00 Kiállításlátogatás
– MACH-TECH Nemzetközi gépgyártástechnológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás
– IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás
– AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás
15:00 Hazaindulás (érkezés kb. 17:00 – 18:00 között)

A programon a részvétel DÍJMENTES (utazás, kiállítói belépők), azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételt 2 db 50 fős busszal történő felutazással maximum 100 fő részére tudjuk biztosítani, a jelentkezések sorrendjében.

Jelentkezési határidő: 2024. április 30.

ONLINE JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA

A rendezvény a Gazdaságfejlesztési Minisztérium támogatásával, a „Szövetségben a vállalkozókkal” című projekt keretében valósul meg, a Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara programjaként.

Részletek

Dátum:
05.07.

Szervező

Pintérné Dobó Tünde – gazdaságfejlesztési főmunkatárs
Phone
+ (36) (36) 429 - 612 105-ös mellék // + (36) (30) 967-4336
Email
tunde.dobo@hkik.hu

Helyszín

HUNGEXPO Zrt.
Albertirsai út 10.
Budapest, Pest 1101 Magyarország
+ Google Térkép
View Helyszín Website